https://www.flaticon.com/authors/monkik

Arhitectură tradițională

Îmbinând rafinamentul detaliilor cu eleganţa arhitecturii tradiţionale locale, Alfinio Villa îşi doreşte să surprindă şi cei mai pretenţioşi turişti, aflaţi în căutare de linişte şi relaxare sau amatori ai sporturilor montane.

https://www.flaticon.com/authors/monkik

Poziție ideală

Alfinio Villa este o locaţie intimă şi cochetă, amplasată la marginea pădurii, lângă principalele obiective turistice ale staţiunii, aproape de centrul oraşului şi de multe restaurante din centrul vechi al oraşului Sinaia.

https://www.flaticon.com/authors/monkik

Cazare premium

Alfinio Villa ofera cazare in 3 suite spatioase dotate la standarde hoteliere premium, fiecare avand un design unic, iar arhitectura deosebită a fiecarui spatiu este evidenţiată de aranjamentele şi decoraţiunile atent alese.

https://www.flaticon.com/authors/monkik

Vedere la munte

Toate cele trei suite ale vilei oferă panorama excelență spre munți și spre centrul vechi al stațiunii Sinaia, în timp ce vecinătatea cu pădurea oferă prospețimea aerului precum și senzația apropierii de natură.

https://www.flaticon.com/authors/monkik

Facilități self-service

Alfinio Villa beneficiază de facilități moderne de self-service, printre care: servicii de self check-în, temperatura de ambient reglabilă în fiecare spațiu după preferințele oaspeților, chicineta bine dotată în fiecare suită.

Suitele oferite de Alfinio Villa

Fie că doriţi să vă relaxaţi într-o atmosferă clasică, romantică, veselă sau intimă, Alfinio Villa va pune la dispoziţie trei suite complet dotate la standarde hoteliere premium, fiecare având un design unic, oferindu-vă sentimentul unui sejur la “casă voastră de vacanţă” din Sinaia. Arhitectură deosebită a fiecărei suite este evidenţiată de aranjamentele şi decoraţiunile atent alese, iar căderea luminii nu este nici ea întâmplătoare. Mobilierul este amplasat astfel încât să vă ofere cât mai mult spaţiu de mişcare, iar lumina să cadă pe piesele centrale ale aranjamentului, aducându-le în prim plan asemeni reflectoarelor pe scenă.

Decorată în stil clasic cu picturi cu temă florală şi un echilibru cromatic aparte, Suita 1 este matură şi intimă, armonia dintre elemente contribuind la aerul personal şi stilat. Suita este inspirată de cei care caută boemul şi o atmosferă sofisticată, adecvată sejurului în oraşul Regal.

Cu voltele rotunde deasupra patului îmbinate cu accente vesele în tonuri pastelate si tablouri naive, Suita 2 vă va stimula voioşia încă de la prima vedere. În momentele însorite, lumina creează jocuri fascinante de culori şi umbre, dând viaţă camerei şi tuturor elementelor din ea.

Beneficiind de cea mai frumoasa priveliste, Suita 3 imbină confortul şi intimitatea cu un romantism aparte, contribuind la sentimentul plăcut şi personal. Zona de zi, amplasată lângă luminator vă va surprinde cu spectacole fascinante de lumini şi umbre, in timp ce balconul cu vedere spre pădure vă apropie de natura.

Alfinio Villa - 5 ani de excelență

În luna august 2022 Alfinio Villa împlinește 5 ani de activitate. Mulțumim celor care au contribuit la frumoasă apreciere de care se bucură Alfinio în acest moment: clienți din toate colțurile lumii, prieteni, colaboratori. Principalele facilități oferite de Alfinio Villa (conform aprecierilor primite din partea clienților)

• posibilitate de rezervare cu confirmare imediată;

• modalități multiple de plata, inclusiv card de vacanță;

• condiții de cazare la standarde hoteliere premium, parcare gratuită;

• spații de cazare independente, fără zone comune de împărțit cu alți turișți;

• panorama excelență spre munți și spre centrul vechi al stațiunii;

• faclitati de self check-în / check-out / self service;

• internet wireless de bună calitate; spații izolate fonic;

• temperatura de ambient reglabilă în fiecare suită după preferințele oaspeților;